Progama de salut 26 de setembre 2016

Esperem que aquesta darrera setmana hagueu gaudit de molta salut. Nosaltres tornem a ser aquí, amb vosaltres per apropar la salut a casa vostra. Durant el programa d’avui parlem dels següents temes:

  • La impressió 3D s’ha convertit en una eina molt popular darrerament i és una manera de veure les coses en tres dimensions. En la salut és molt important ja que permet als professionals de la salut tenir a les seves mans aquelles estructures anatòmiques de la persona abans de fer-li qualsevol intervenció quirúrgica. D’aquesta manera es pot preveure les dificultats que poden produïr-se en el moment de l’intervenció. Fem la Tertúlia amb el Dr. Guillem Gori, traumatòleg i innovador en aquesta técnica 3D, del Hospital Clínic de Barcelona.
  • La malaltia  d’Alzheimer, una malaltia que es diu que comporta oblit… Avui en parlem amb la Dra Sanz, neuròloga del CSDM. Entrevistada per la companya informatius de Mataroradio, Sra. Cristina Salat.
  • I la col.laboracio del Col.legi Oficial Optometristes de Barcelona, amb el seu president, Sr. Alfons Bielsa, i comencem parlant sobre la importància de la revisio ocular dels nostres fills en aquest dies en que hem començat les classes.

Aquests i altres temes per la vostre salut… No us ho perdeu!

Aquí podeu escoltar el programa una altra vegada:

<a href=”http://gb.ivoox.com/es/2016-09-26-i-com-estas-salut-audios-mp3_rf_13059775_1.html&#8221; title=”2016/09/26 I… com estàs de salut?”>Ir a descargar</a>

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s